Upea Muumilaakso juhlii -kirja ja 2 keräilykuvaa nyt ennakkoon vain kerhostasi!


Hinta 23.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Kustantaja:
WSOY

Uudet Kirjat -kerho juhlii 35-vuotissyntymäpäiviä ja Muumit viettävät 70-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden kuukaudenkirjapakettina meillä on nyt ilo tarjota upea uutuus ennakkoon ensipainoksena: Muumien suuri juhlakirja ja lahjaksi kirjan ostajalle ensi kertaa julkaistavat tyylikkäät Muumi-keräilykuvat.

Huom! Kaikki tämän kuukaudenkirjapaketin ostaneet osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa arvotaan 100 Muumi-tuotetta! Arvonta suoritetaan 10.9.2015.

Lue lisää

Tove Jansson on Suomen menestynein lastenkirjailija ja -kuvittaja, joka on valloittanut Muumitarinoillaan monta sukupolvea niin Suomessa kuin ympäri maailman. Muumit ilahduttavat lukijoita seikkailuillaan jo 30 eri kielellä, ja niistä on tehty lukuisia teatteri-, ooppera-, filmi- sekä tv- ja radiosovituksia.

Olemme nyt varanneet Sinulle kerhomme jäsenenä etuosto-oikeuden Muumilaakso juhlii -kirjan ensipainoksesta. Tämä loistelias kokoelma sisältää Tove Janssonin Muumi-tuotannosta koskettavat klassikkotarinat: Muumipappa ja meri, Muumilaakson marraskuu ja nelivärikuvitetun kuvakertomuksen Kuka lohduttaisi nyytiä?

WSOY:n julkaisemassa juhlakirjassa on Tove Janssonin originaalikuvitus, kultafolioidut kangaskannet, lukunauha ja lankasidonta.

Muumipappa ja meri

(ruots. Pappan och havet) ilmestyi 1965. Kirja kertoo yksinäisyydestä ja ihmisenä kasvamisesta. Kukin kirjan hahmoista – Muumipappa, Muumipeikko, pikku Myy, Muumimamma, Mörkö ja eräs kalastaja, joka osoittautuu majakanvartijaksi – kokee yksinäisyyden eri tavalla ja käy läpi oman kasvutarinansa. Muumipappa ja meri on viimeinen Laila Järvisen suomentama muumikirja.

Muumilaakson marraskuu

(ruots. Sent i november) on Tove Janssonin viimeinen romaanimuotoinen muumikirja, joka julkaistiin vuonna 1970. Kirja on koskettava tarina kaipauksesta, ikävöinnistä ja luopumisesta, ja se on tulkittu jäähyväisiksi Muumeille. Muumilaakson väki kaipaa kotia ja lähtee Muumitaloon haaveenaan lämpö, turva ja huoleton olo - muutos. Mutta talo on kylmä ja Muumiperhe poissa. Kuinka tilanteesta selvitään? Onko muuttuminen edes tärkeää? Suomennos Kaarina Helakisa.

Kuka lohduttaisi nyytiä?

(ruots. Vem ska trösta knyttet?, 1960) on Tove Janssonin kirjoittama ja kuvittama muumiaiheinen kuvakirja. Kirjassa pikkuinen nyyti seikkailee Muumilaaksossa ja Yksinäisillä vuorilla. Se on tarina ujouden ja pelon voittamisesta, ystävyydestä ja jakamisesta.  Suomennos Kirsi Kunnas.

Nyt vain kerhosta lahjaksi sinulle: Painokuvat kuvakirjasta Kuka lohduttaisi nyytiä?

Juhlapakettiin kuuluu kaksi Tove Janssonin keräilykuvaa kehyksiin seinälle tai vaikka omien Muumi- muistojen albumiin kansikuviksi.

Näitä kuvia ei ole julkaistu aikaisemmin painokuvina, ja saat ne nyt vain kerhosta kuukaudenkirjan mukana.