Hyvä aviomies

- Liane Moriarty


Hinta 19.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Koko:
213 x 134 mm
Sidosasu:
Kovakantinen
ISBN:
9789510405994
Kustantaja:
WSOY
Sivumäärä:
450 sivua

Älykäs, tummalla huumorilla ja murhamysteerillä säväyttävä lukuromaani kolmesta äidistä kertakaikkisen pirullisissa elämäntilanteissa. Tartu poikkeuksellisen vangitsevaan lukuromaaniin, joka kertoo syvästi tuntevista naisista ja tuhoisista salaisuuksista.Lue lisää

Cecilian elämä on täynnä perheenäidille tärkeitä pikkuasioita, kuten Tupperware-kutsuja, lastenjuhlien järjestämistä ja moninaisissa yhdistyksissä toimimista. Elämä pyörii omaa tuttua, tehokasta ja järjestelmällistä rataansa, kunnes Cecilia löytää kirjeen josta kuoriutuu hänen miehensä musertava salaisuus.

Tess puolestaan kuulee miehensä ja serkkunsa rakastuneen toisiinsa, pakahduttavasti, joten kolmas pyörä, Tess, lähtee.  Myöhemmin Tess alkaa miettiä, oliko hän alun perinkin sokea näiden kahden väliselle vetovoimalle.

Rachel on menettänyt tyttärensä jo parikymmentä vuotta sitten, mutta yhä suru hallitsee hänen elämäänsä. Mutta nyt hän epäilee saaneensa merkittävää tietoa siitä, kuka tytön murhasi. Kaikenvoittava suru vaihtuu raivoisaan haluun nähdä syyllinen satimessa.

Naiset kohtaavat Sydneyssä. Nauru ja kyyneleet tilkitsevät tarinat toisiinsa. Lukija nauraa arjen pannukakuille ja jo kohta vakavoituu suurten moraalisten kysymysten edessä. Onko parempi pitää totuus kätkettynä Pandoran lippaassa, jottei se vahingoita rakkaitasi?