Punaisen muistikirjan nainen + Veren perintö


Hinta 25.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Kustantaja:
WSOY

Takuuvarmassa hyvän mielen viihdepaketissa bestsellerit seikkailevat rakkauden poluilla! Mukana on ranskalaista charmia, arvoituksellisia naisia ja tietenkin kaiken voittavaa rakkautta.

Lue lisää

Danielle Steel: Veren perintö (WSOY 2015), 296 s.

Intiaanimarkiisitar Ranskan kuninkaan hovissa

Intiaanipäällikön tytär pääsee Ranskan kuninkaan Ludvig XVI:n hoviin, ja satoja vuosia myöhemmin hänen amerikkalainen jälkeläisensä tutkii esiäitinsä tarinaa.

Brigitte Nicholson on tottunut siirtämään kaiken tuonnemmaksi. Mutta kaikki muuttuu, kun Brigitte jäljittää sukututkimuksessa esiäitinsä, markiisin vaimoksi päätyneen intiaanitytön, Wachiwin. Sioux-heimoon kuulunut Wachiwi oli intiaanipäällikön tytär, joka päätyi hurjien vaiheiden jälkeen ranskalaisen tutkimusmatkailijan mukana Eurooppaan. Wachiwi herätti huomiota jopa Ranskan kuninkaan hovissa älyllään ja kauneudellaan. Brigitte matkustaa tutkimustensa perässä Pariisiin, jossa esiäidin vaiheiden paljastuessa alkaa myös Brigitten uusi tässä ja nyt -elämä.

”En pystynyt laskemaan kirjaa käsistäni! Paras Danielle Steel -kirja jonka olen koskaan lukenut.” – Lukija goodreads.com

Antoine Laurain: Perintö (WSOY 2015), 190 s.

Menestyskirjailijan sadunomainen romanttinen komedia

Mitä esineet kertovat omistajastaan? Löytyykö sielunkumppani salapoliisintyöllä?

Eräänä iltana Pariisissa nuorelta naiselta varastetaan käsilaukku. Laurent löytää sen seuraavana aamuna kadulta, läheltä omistamaansa kirjakauppaa. Henkilöllisyyspaperit ovat tiessään, mutta kauniissa laukussa on paljon muita esineitä: valokuvia, muistikirja, pokkari, hajuvesipullo, avaimenperä. Ne toimivat johtolankoina, joiden avulla Laurent ryhtyy jäljittämään laukun omistajaa. Salapoliisileikki muuttuu vähitellen romanttiseksi aarrejahdiksi, joka mullistaa niin etsijän kuin etsityn elämän.

”Luettuani tämän kirjan kumosin oman käsilaukkuni sisällön pöydälle ja mietin, olisiko Laurent löytänyt minut.” – kirjailija Lorraine Fouchet

”Onnellistavaa luettavaa.” – Marie France