Kevään kuumin dekkaripaketti!


Hinta 25.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Kustantaja:
Tammi

Keplerin ja Lehanen uutuudet samassa paketissa!

Lars Kepler: Vakooja

+

Dennis Lehane: Likaista rahaa

Pakettina yhteishintaan vain 25,90 €!

Lue lisää

Lars Kepler: Vakooja (Tammi, 2015) 617 s.

Poliisille lähetetään linkki Youtube-videoon, jolla esiintyy salaa kuvattu nainen. Seuraavana päivänä aviomies löytää hänet raa’asti murhattuna.  Tapausta ryhtyy tutkimaan kuolleeksi uskotun Joona Linnan tilalle tullut komisario Margot Silverman. Tämä pyytää avukseen Hypnotisoija-kirjasta tutun Erik Maria Barkin hypnotisoimaan sokissa oleva aviomies. Se, mitä transsiin vaivutettu aviomies paljastaa, saa  Erikin mielenrauhan järkkymään. Kaiken takana saattaa olla hänen uransa pahin virhe. Sitten saapuu uusi video ja jälleen kuvattu nainen murhataan. Ja jälleen uusi. Pakkomielteisen vainoojan voi pysäyttää vain jäljettömiin kadonnut komisario Joona Linna. Mutta kuinka monta naista ehtii vielä kuolla?

Vainooja jatkaa maailmanlaajuisestikin huippusuosittua Joona Linna -sarjaa. Ruotsissa Vainooja nousi ilmestymisensä jälkeen viikossa myyntilistojen ykköseksi. Tartu kirjaan ja koe, miksi Kepler on ilmiö!

”Varoitus: jos avaat tämän kirjan, et voi lopettaa lukemista.” - SUNDSVALLS TIDNING

Dennis Lehane: Likaista rahaa (Tammi, 2014) 204 s.

Marv-serkkunsa baarissa työskentelevä yksinäinen baarimikko Bob Saginowski yrittää pysyä kaidalla polulla. Kun hän löytää kaltoin kohdellun koiranpennun ja kohtaa pian sen jälkeen kiinnostavan naisen, Nadian, elämässä tuntuu olevan toivoa. Mutta baari toimii tsetseenimafian postilaatikkona, paikkana jossa likainen raha vaihtaa omistajaa. Kun mafia ja omaa etuaan tavoittelevat poliisit alkavat ahdistella Marvia ja Bobia baarista kadonneiden rahoja takia ja kuvioihin ilmestyy vielä koirapennun väkivaltainen omistaja, on Bobin aika tehdä tilit selviksi – myös itsensä kanssa.

Dennis Lehane on mies, jonka kirjoja Hollywood rakastaa. Hänen kirjoihinsa perustuvat niin Gone Baby Gone, Suljettu saari (Shutter Island), Menneisyyden ote (Mystic River) kuin tuore Likaista rahaa (The Drop), jossa Marvia esittänyt, parhaiten Tony Sopranona tunnettu James Gandolfini teki viimeisen elokuvaroolinsa.