Samassa paketissa nyt kaksi jännärimaailman kuuminta tähteä!


Hinta 25 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Kustantaja:
Tammi

Jännäreiden ystävien juhlapaketissa on mukana:

Sandra Brown: Matalapainetta (WSOY 2015)

+

Kristina Ohlson: Daavidintähdet (WSOY 2015)

Lue lisää

Sandra Brown: Matalapainetta (Sid., 435 s.)

Kumpi iskee ensin – myrsky vai murhaaja?

Matalapaineessa kaikki tapahtumat kietoutuvat
kauan sitten tapahtuneen murhan ympärille. Kuka tappoi
Susan Lystonin grillijuhlissa Austinissa? Pyörremyrsky
hävitti veriteon jäljet, nuori mies tuomittiin, mutta oliko hän
syyllinen?

Susanin pikkusisko Bellamy kirjoittaa 18 vuotta myöhemmin tapauksesta salanimellä kirjan, joka nousee bestselleriksi. Kun sensaatiolehdistö paljastaa Bellamyn henkilöllisyyden ja paljastuu, että kirja pohjautuu tositapahtumiin, Bellamy saa kannoilleen paitsi sitkeän juorutoimittajan myös jonkun paljon vaarallisemman.

Myös Susanin vanha poikaystävä Dent tulee mukaan kuvioihin ja pian Bellamy huomaa selvittävänsä sisarensa murhaa tämän kanssa. Tutkimusten edetessä he molemmat joutuvat uhatuksi, sillä paljastuvat totuudet ovat tulenarkoja.

Kristina Ohlson: Daavidintähdet (Nid., 497 s.)

Uudet Kirjat -kerhon juhlajulkaisu

Israelilainen legenda Paperipojasta, joka sieppaa ja surmaa lapsia, viriää henkiin Tukholmassa kun kaksi juutalaispoikaa katoaa.

Tukholman talvessa tapahtuu murha: juutalaisen päiväkodin opettaja ammutaan, ja samana päivänä kaksi juutalaispoikaa katoaa. Siviilitutkija Fredrika Bergmanin ja rikospoliisi Alex Rechtin paineet kasvavat, kun varmistuu että kadonneet pojat on surmattu. Hangesta löytyneillä uhreilla on päässään paperikassit, joihin on piirretty kauhistuneet kasvot. Tekotapa viittaa vanhaan juutalaiseen myyttiin lapsia vainoavasta Paperipojasta. Juutalaisen pikkutytön kadotessa panokset kovenevat: saadaanko Paperipoika pysäytettyä ennen seuraavaa uhria? Kaikki jäljet johtavat Israeliin.