Sini Visa: Kinuskikissan helpot suosikit

- Sini Visa


Hinta 19.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Koko:
287 x 221 mm
Sidosasu:
Kovakantinen
ISBN:
9789513175634
Kustantaja:
Tammi
Sivumäärä:
192 sivua

Takuuvarmaa Kinuskikissaa – suositumpana kuin koskaan!

Kinuskikissan ensimmäinen kirja leipoi suomalaisten päät pyörälle. Tämä kirja valloittaa nekin, jotka eivät malta odottaa suuria juhlia tai haluavat päästä vähemmällä. Luvassa on arjen kohokohtia ja onnistumisen elämyksiä ihan kaikille!

Lue lisää

Kinuskikissan helpot suosikit keskittyy nopeaan ja helppoon herkutteluun. Ideat ovat inspiroivia ja maku on takuuvarmaa Kinuskikissaa. Mukana on niin makeita kuin suolaisia ohjeita. Kirjasta löytyvät myös klassikot kuivakakuista mokkapaloihin ja sämpylöistä kanelipulliin. Pirteänä mausteena kirjassa on trendikkäitä raaka-aineita, uusia resepti-ideoita ja tuulahduksia maailmalta.

Leipomusten ulkoasussa on panostettu näyttävän lopputuloksen luomiseen yksinkertaisella oivalluksella ja kohtuullisella vaivalla. Tosiharrastajiakaan ei ole unohdettu: he saavat lisävinkkejä esimerkiksi koristeluihin ja muuhun tuunaamiseen.

Kinuskikissan matkassa on aina lämmin ja kannustava tunnelma. Sinäkin osaat!

Sini Visa on luotsannut suosittua Kinuskikissa-yhteisöä suurella sydämellä vuodesta 2007. Hänen ensimmäinen kirjansa Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin! julkaistiin vuonna 2012. Kinuskikissa tunnetaan idearikkaudesta, selkeästä ohjeistuksesta ja hyvästä tunnelmasta.