Perhesiteitä & Perintö


Hinta 29.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Kustantaja:
WSOY

Tilaan nyt edulliseen pakettihintaan kahden viihteen kuninkaallisen, Danielle Steelin sekä John Grishamin koukuttavat uutuuskirjat!

Lue lisää

Danielle Steel: Perhesiteitä (WSOY 2014), 296 s.

Uranainen uuden elämän alussa lasten lähdettyä

Lapset ovat olleet työn lisäksi Annie Fergusonin elämän keskipiste. Pesän tyhjetessä hän joutuu arvioimaan elämäänsä uudella tavalla. Kun nuori nainen joutui yllättäen sisarensa kolmen lapsen yksinhuoltajaksi, kaikki hänen suunnitelmansa mullistuivat. Velvollisuudentuntoinen Annie Ferguson saattoi turvallisesti ja rakkaudella aikuisikään koko pesueen.

Nyt ovat kaikki lapset maailmalla: Lizzie on muotitoimittaja, Ted opiskelee lakia ja Katie taidetta. Vähän yli nelikymppinen Annie on pätevä uranainen, mutta osaako hän enää tarttua uuteen onneen kun se yllättäen tarjoutuu?

John Grisham: Perintö (WSOY 2014), 408 s.

Rikas ja erakoitunut liikemies Seth Hubbard on kuolemassa keuhkosyöpään. Seth ei jää odottamaan tuskallista loppua, vaan hirttäytyy pihapuuhun. Viime töikseen hän laatii käsinkirjoitetun testamentin, joka mitätöi aiemmin laaditun testamentin.

Uusi testamentti herättää tyrmistystä: Seth jättää koko mittavan omaisuutensa mustalle taloudenhoitajalleen, Lettielle. Syvän etelän pienessä Clantonissa, ”Klan Townissa”, tämä on ennen kuulumatonta! Lihavaa perintöä odotelleet Sethin aikuiset lapset ovat raivoissaan. Myös Lettie on järkyttynyt – yhtäkkiä hän on kaikkien huomion, mutta myös rumien epäilyjen kohteena.

Pian koko Clanton on repivän perintöriidan näyttämönä. Testamentin toimeenpanijaksi Seth oli määrännyt asianajaja Jake Brigancen koska Brigance oli muutamaa vuotta aiemmin puolustanut mustaa miestä, joka oli ampunut tyttärensä valkoiset raiskaajat. Sethin viimeisen tahdon myötä Jake joutuu sukeltamaan syvälle kotikaupunkinsa synkkään ja vaaralliseen menneisyyteen. Ja vaarantamaan jälleen kerran myös henkensä.

"Vaikuttava, voitokas, kunnianhimoinen."
– The Washington Post