Kirjailijan muita kirjoja

Katso kirjailijan muut kirjat


Nimikirjainmurhat

- Sophie Hannah


Hinta 24.90 €

Tilaa


Saatavuustieto:
Saatavilla
Koko:
0 x 0 mm
Sidosasu:
Kovakantinen
ISBN:
9789510406526
Kustantaja:
WSOY
Sivumäärä:
350 sivua

Uusi Poirot-dekkari on kansainvälinen kirjatapaus!

Maailman tunnetuin salapoliisi ratkoo murhamysteeriä odotetussa uutuusdekkarissa. Nimikirjainmurhat on nautittava herkkupala kaikille Agatha Christien ihailijoille. Kimurantin suljetun huoneen arvoituksen on kirjoittanut murharouvan tyylille uskollisena brittitrilleristi Sophie Hannah.

Huom! Kuukaudenkirjan lähetyspaketissa on mukana ONNENARPA! Raaputa se ja katso, oletko voittanut matkalahjakortin kahdelle hengelle Lontooseen! Lisäksi voittoina on 30 kpl Agatha Christien elämäkertaa Vanha hyvä aikani. Lue tarkemmat ohjeet itse arpakupongista!

Lue lisää

Eräänä iltana vuonna 1929 Hercule Poirot on syömässä lontoolaisessa ravintolassa, kun paikalle saapuu järkyttynyt nainen. Vaikuttaa siltä kuin hän olisi juuri kohdannut itse pirun. Poirot päättää liittyä pelosta vapisevan naisen seuraan ja tarjota tälle apuaan.

Jennieksi esittäytyvä tulokas kertoo salapoliisille, ettei kukaan voi pelastaa häntä. Hänellä on edessään varma kuolema. Vielä ennen kuin salaperäinen Jennie katoaa yöhön, hän vaatii, ettei kukaan etsisi hänen tappajaansa. ”Tätä rikosta ei pidä koskaan ratkaista. Älkää antako kenenkään avata suita”, nainen toteaa.

Jennien oudot sanat kaikuvat Poirotin mielessä, kun mies ja kaksi naista löydetään myrkytettyinä loistohotellista Piccadilly Circuksen lähistöllä. Kaikille kuolleille on laitettu kultainen, nimikirjaimin varustettu kalvosinnappi suuhun.

Eri puolilla maailmaa yhtä aikaa 9.9.2014 julkaistava uusi Poirot-mysteeri on kuin itse Dame Agathan kädestä. Kirjan tunnelma ja 1920-luvun ajankuva ovat oikeanlaiset, juoni yhtä taitavasti punottu kuin maailman suosituimmalla jännityskirjailijalla. Myös belgialainen salapoliisi on tuttuun tapaansa tarkka havainnoissaan ja käyttää pieniä harmaita aivosolujaan mestarillisesti. Nimikirjainmurhat on klassinen rikostarina, joka sisältää rakkautta, vihaa, kostoa sekä monta yllätyskäännettä ja pirullista koukkua, kuten kunnon Hercule Poirot -dekkarin kuuluukin.


Arvosteluja

”Perinteisten mysteeridekkareiden ystävät voivat vain toivoa, että Hannah jatkaa belgialaisen etsivän parissa.” - Publishers Weekly